Haarwerken

Even voorstellen: Dianne

Mijn naam is Dianne en heb ruim 12 jaar ervaring op het gebied van aanvullend haar. Sinds kort ben ik actief als haarwerkspecialist bij Salon Kimm.

Haar: het is zo belangrijk hoe uw uiterlijk u laat voelen

ANKO LogoWat als u door een ziekte of een andere oorzaak uw haar verliest. Of wat als het dunner wordt? Dat kan veel gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er oplossingen voor, in de vorm van nieuw haar. Dat kan zowel echt haar als synthetisch haar zijn.

Het is belangrijk dat het nieuwe haar bij u past. Wij nemen de tijd u hierover goed te adviseren. In een afgesloten en sfeervolle ruimte helpen wij u graag. Een intake en het passen van een haarwerk is altijd kosteloos en vrijblijvend, evenals het reserveren van een haarwerk (minimaal 3 weken, maximaal 6 weken). Tevens helpen we u met de declaratie bij de Zorgverzekeraars.

Bent u niet in staat om bij ons in de salon te komen, dan komen wij graag bij u thuis of in het ziekenhuis. De eerste afspraak kan altijd plaatsvinden binnen 5 werkdagen. Wanneer er een passende oplossing is gevonden zal de levertijd van een pasklaar haarwerk 2 werkdagen zijn, maatwerk zal een levertijd van ongeveer 12 weken hebben.

Op het moment dat u een haarwerk gaat dragen, zal het ook onderhoud nodig hebben. Net als het knippen van eventueel eigen haar zal ook het haarwerk gewassen en opnieuw in model gebracht moeten worden. Daarbij horen producten die hier speciaal voor gemaakt en geschikt voor zijn, natuurlijk begeleiden wij u hierin. Wij bieden ook de mogelijkheid tot nazorg (het aanpassen van maat en/of bevestiging).

Mochten er onverhoopt toch fabricagefouten aan het licht komen dan geldt er een garantietermijn van 6 maanden.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor vrijblijvende informatie.

Als u voor het eerst op zoek bent naar een haaroplossing of wanneer u niet helemaal tevreden bent over uw huidige haarwerk kunt u altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Wij zullen altijd ons uiterste best doen om u te voorzien van een kwaliteit haarwerk. Mocht er toch een klacht voortkomen uit de levering dan kunt u gebruik maken van het door ons verstrekte klachtenformulier. Mochten wij er samen niet uitkomen dan kunt u terecht bij de Stichting Geschillen Commissie.

Kom direct in contact met Dianne