Haarwerken

Even voorstellen: Dianne

Mijn naam is Dianne en heb ruim 12 jaar ervaring op het gebied van aanvullend haar. Sinds kort ben ik actief als haarwerkspecialist bij Salon Kimm.

Haar: het zo belangrijk hoe uw uiterlijk u laat voelen

ANKO LogoWat als u door een ziekte of een andere oorzaak uw haar verliest. Of wat als het dunner wordt? Dat kan veel gevolgen hebben voor uw zelfvertrouwen. Gelukkig zijn er oplossingen voor, in de vorm van nieuw haar. Dat kan zowel echt haar als synthetisch haar zijn.

Het is belangrijk dat het nieuwe haar bij u past. Wij nemen de tijd u hierover goed te adviseren. In een afgesloten en sfeervolle ruimte helpen wij u graag. Een intake en het passen van een haarwerk is altijd kosteloos, evenals het reserveren van een haarwerk. Tevens helpen we u met de declaratie bij de Zorgverzekeraars.

Bent u niet in staat om bij ons in de salon te komen, dan komen wij graag bij u thuis of in het ziekenhuis.

Op het moment dat u een haarwerk gaat dragen, zal het ook onderhoud nodig hebben. Net als het knippen van eventueel eigen haar zal ook het haarwerk gewassen en opnieuw in model gebracht moeten worden. Daarbij horen producten die hier speciaal voor gemaakt en geschikt voor zijn, natuurlijk begeleiden wij u hierin.

Wilt u weten of wij iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor vrijblijvende informatie.

Als u voor het eerst op zoek bent naar een haaroplossing of wanneer u niet helemaal tevreden bent over uw huidige haarwerk kunt u altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

 

Kom direct in contact met Dianne